Termin jak najbardziej pasuje :lol:
[O2] Staging (test zegarów) - włączanie przez maxi-dot
Zwiń
X
-
[O2] Staging (test zegarów) - włączanie przez maxi-dot
Przeszukałem forum i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi.
Chodzi o Octavię 2 FL, czy da się uaktywnić staging (test zegarów) przez maxi-dota?
Gdzieś wyczytałem, że taka możliwość jest, ale nie od początku produkcji O2FL tylko od jakiegoś czasu? Czy to prawda? Jeśli tak, to od kiedy jest taka możliwość?
-
-
matwrc, tylko VAG
Trzeba aktywować w adaptacjach zestawu wskaźników funkcję STAGING.
filmik: http://www.youtube.com/watch?v=T4mtwPekM10kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez matwrcA co z gwarancją wtedy? Niby pierdoła, ale ASO nie będzie robić problemów?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Kiedyś miałem włączone teraz już nie , znudziło mi się , jeżeli twoje ASO twierdzi że się nie da to zmień je , co do włączenia to kolega LUKI wyżej podał jak to włączyć .
Co do gwarancji to oni na ogół nie czepiają się do takich rzeczy , bo wiedzą że jak zaczną wytykać klientom co maja dołożone lub uaktywnione to po prostu ich stracą i nie będą mieli zarobku .
W okresie gwarancji już miałem duuużo dołożone i zmienione sporo ustawień :lol: , i nikt nie zwrócił mi uwagi .
Ale serwis , serwisowi nie równy .
Jak staging Cię rajcuje to spokojnie włączaj .
Komentarz
-
-
Pany a jak to się ma w wersji z 2008 przed liftem ?? Idzie też to odpalić??Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
-
W O2 przed liftem nie ma opcji STAGING w vcds przeszukałem wszystko iStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
-
Każdy mówi że się da, otóż nie w każdym samochodzie się da, ostatnio podłączyłem pod kompa OII z 2007r (1.9tdi). climatronick, podgrzewane siedzenia przód i tył, szyberdach, wersja na bajerze.
Okazało się że nie tylko nie ma takiej opcji nawet jak "staging" to i nie było można włączyć doświetlania zakrętów (tych funkcji najnormalniej w świecie nie było) możliwe że ubogi komputer.
Także nie wszędzie się da (wg. mnie oczywiście)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aryziomexOkazało się że nie tylko nie ma takiej opcji nawet jak "staging" to i nie było można włączyć doświetlania zakrętów (tych funkcji najnormalniej w świecie nie było) możliwe że ubogi komputer.
nie było można włączyć doświetlania zakrętów - trzeba wymienić moduł CE na 30 Bajt wtedy będzie taka opcja, w sumie wszystko jest na forum.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aryziomexKażdy mówi że się da, otóż nie w każdym samochodzie się da,
Zamieszczone przez kinimod1987Czy taka funkcja znajduje się w Octavia II Tour 2012 ?Zamieszczone przez EnriquezW Tour się da.
dlatego odpowiedziałem j.w.
Zamieszczone przez greg44Co do doświetlania t tak jak pisałem musi być odpowiedni moduł Centralnej Elektryki,
ja ją wyłączyłem bo szybko rozładowała mi aku 44Ah jeżdżąc tylko po mieście z małymi średnimi prędkościami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kapija ją wyłączyłem bo szybko rozładowała mi aku 44Ah jeżdżąc tylko po mieście z małymi średnimi prędkościami.O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
Komentarz
-
Komentarz